Seleccionar página

El que ha suposat la primavera

21 Jun 1818 | Alegria

Aquesta primavera les Cuques hem estat molt actives en la difusió de la nostra tasca social!

En primer lloc hem realitzat diverses presentacions al territori (a les Biblioteques de Gandesa i Falset, al local de la Botiga “Viu l’Ecològic” a Reus i a la botiga de queviures ecològics Univers Bio de Cambrils…) on hem comptat amb gran amabilitat i cura per part de les amfitriones, i amb una audiència molt i molt atenta.

També vàrem col·laborar en la Fira d’Arts i Oficis de Marçà!

I tampoc ha pogut faltar el festejar! El primer cap de setmana de juny, coincidint amb un dia assolellat entre plujosos caps de setmana, vam celebrar el Primer aniversari de les Cuques de Llum, amb amics i família (amb qui millor?)

Es sol dir que les flors de primavera donen pas als fruits de l’estiu, però nosaltres tenim el privilegi i la responsabilitat de comptar amb flors i fruits tot l’any! Fins i tot en període vacacional, el treball intern continua, i de valent!

Com deia en Walt Witman, “La poderosa obra continua“, i aquí hi som les Cuques, aportant la nostra estrofa. El proper mes de juliol el començarem amb un seminari de 5 dies pràctica intensiva de ioga iyengar amb Christos Pavlou i Haris Lyroni, ens passarem la resta de l’estiu preparant nous espais i materials i, al setembre, el cap de setmana del 22 i 23 comptarem amb el professor Manel Rodriguez Cuadras, un referent de la medicina oriental dedicada a la salut dels infants, realitzant un monogràfic sobre la cura infantil per a pares, mares i professionals.

BON ESTIU!!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com