Seleccionar página

Iniciant temporada

9 Oct 1818 | Alegria

Estem d’enhorabona! El passat setembre La Taptana va obrir de nou les seves portes, deixant-se caminar pels seus entorns i jugar per tot arreu!

L’estiu ha deixat pas al vent, les avellanes i ametlles, la verema i els nius buits als arbres. També a nous jocs, noves maneres de descobrir antics materials i una mirada evolucionada dels infants que ja fa un any van començar els primers passos al projecte. Com no podia ser d’altra manera, el coneixement i domini de l’entorn natural i humà i els seus límits és diferent i, per tant, les noves interaccions amb aquest entorn també ho són, adquirint un punt més de complexitat que apunta maneres i que ens fa no parar quiets en el disseny i preparació de nous espais i materials al llarg d’aquest any i el proper. Disposem de tantes idees brillants que ens falten mans i hores al dia per a poder realitzar-les!

Així doncs, les Cuques no parem per tardor: brillem tot fent cosetes durant tot l’any!

Fa poc vam celebrar l’assemblea anual amb el goig d’haver incorporat algunes persones sòcies a l’entitat, i el grup de criança Tartaruga comença a caminar per sí sol. Estem coordinant-nos amb l’Ajuntament i l’AMPA de Marçà per col·laborar en el festeig de la castanyada i planificant noves i interessants xerrades a fer properament. Atrafegats i contents a tota vela!

Així doncs, aquesta nova temporada comença carregada d’il·lusió i de petits i grans objectius per anar assolint. Però iep! Un moment! gaudim de la tardor i del seu espectacle manifest en el canvi en la natura del nostre voltant… que el demà no ens faci oblidar de viure l’avui!

Seguim en contacte!

L’equip de les Cuques.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com