Seleccionar página

Entrem a formar part de la Xarxa d’Educació Lliure!

25 Nov 1818 | Collaboracions i Xarxes

Estem d’enhorabona!!!
Aquesta setmana hem finalitzat el procés per tal que “Les Cuques de Llum” passin a formar part de la Xarxa d’Educació Lliure (XELL) com a projecte adherit. I això és motiu de celebració i alegria!
Aquest procés va iniciar-se el passat any, en el que les Cuques ja vàrem participar a la XELL com a projecte emergent, i aquesta tardor s’ha consolidat acceptant-se, prèvia visita i supervisió, la nostra petició de realitzar el pas definitiu per a formar-hi part de manera plena.

Aquesta adhesió ens fa especial il·lusió atesa la voluntat de l’Associació Cuques de Llum per a treballar en xarxa i sumar amb altres entitats amb idearis afins i, d’altra banda, pel suport que la XELL ens pot oferir en diversos àmbits de la nostra tasca social.

Des de la gestació i fundació de les Cuques, sempre hem tingut clara la importància de fer explícita una manera de fer que procurem cuidar ja des de l’àmbit personal: aquella que té a veure amb col·laborar amb altres persones i col·lectius afins en la promoció i difusió de l’Educació Lliure entesa com a dret i possibilitat per a la millora de les relacions humanes que permeti la pervivència dels valors com la Llibertat, la Noviolència i l’Amor a la vida, (que venen a sumar-se als valors de Cultura, Ecologia i Humanisme), tot reivindicant que aquesta opció educativa pugui estar a l’abast de totes les famílies que es responsabilitzen de l’educació dels seus fills.

Així mateix, som plenament conscients que quantitativament aquest tipus d’entitats som minoritàries, i precisament per aquest motiu cal que ens esforcem al màxim per aportar valor afegit en lo qualitatiu. En això estem!

És doncs que estem de festa i, tot subscrivint el manifest de la XELL, des d’aquest entorn privilegiat que és el Priorat, desitgem poder col·laborar a teixir més xarxa amb projectes afins en aquest territori a cavall de Ponent, Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona.

 

A pas de Cuca, arribant lluny!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com