Iniciant temporada

Posted by on oct. 9, 2018 in Alegria

Estem d’enhorabona! El passat setembre La Taptana va obrir de nou les seves portes, deixant-se caminar pels seus entorns i jugar per tot arreu!

L’estiu ha deixat pas al vent, les avellanes i ametlles, la verema i els nius buits als arbres. També a nous jocs, noves maneres de descobrir antics materials i una mirada evolucionada dels infants que ja fa un any van començar els primers passos al projecte. Com no podia ser d’altra manera, el coneixement i domini de l’entorn natural i humà i els seus límits és diferent i, per tant, les noves interaccions amb aquest entorn també ho són, adquirint un punt més de complexitat que apunta maneres i que ens fa no parar quiets en el disseny i preparació de nous espais i materials al llarg d’aquest any i el proper. Disposem de tantes idees brillants que ens falten mans i hores al dia per a poder realitzar-les!

Així doncs, les Cuques no parem per tardor: brillem tot fent cosetes durant tot l’any!

Fa poc vam celebrar l’assemblea anual amb el goig d’haver incorporat algunes persones sòcies a l’entitat, i el grup de criança Tartaruga comença a caminar per sí sol. Estem coordinant-nos amb l’Ajuntament i l’AMPA de Marçà per col·laborar en el festeig de la castanyada i planificant noves i interessants xerrades a fer properament. Atrafegats i contents a tota vela!

Així doncs, aquesta nova temporada comença carregada d’il·lusió i de petits i grans objectius per anar assolint. Però iep! Un moment! gaudim de la tardor i del seu espectacle manifest en el canvi en la natura del nostre voltant… que el demà no ens faci oblidar de viure l’avui!

Seguim en contacte!

L’equip de les Cuques.