La Criança Tartaruga és una forma de relacionar-nos amb els i les notres filles. És un espai al mig de la natura destinat a famílies amb infants dels 0 als 3 anys on, des de l’Associació “Les Cuques de Llum” se les recolza, acompanya i dóna suport i confiança en la decisió de desenvolupar aquesta tasca ancestral que és la cura de les nostres cries.

És doncs, un grup de SUPORT MUTU entre  famílies.

Un espai preparat  per als nadons amb joguines fetes amb materials de fusta, artesanals i sostenibles amb l’entorn.

Un espai en el cor de la natura i ple de materials no estructurats que permet el desenvolupament psicomotriu autèntic i autònom.

Un espai on la Confiança cap a un/a mateix/a i cap a l’entorn és l’essència d’allò que anomenem l’aprenentatge de la vida, dels processos de vida!

Un espai d’acompanyament cap a una educació no directiva i respectuosa amb les persones.

Un espai de Trobada entre Mares, Àvies i nétes i Pares, avis i néts!!!

On l’ara és tan important com el demà i l’ahir!!!

 

Sessions coordinades per Pepi Farnós, acompanyant i fundadora de l’Associació  per la innovació educativa en entorn rural Les Cuques de llum. Amb una trajectòria de 15 anys en la dedicació a l’educació lliure en el Camp de Tarragona: Cofundadora  de la Asociación para el Desarrollo Autónomo de la Infancia “l’Abellarola”, l’Associació per la Criança i l’Educació “La Karantoina” i l’Associació per a la innovació educativa en entorn rural “Les Cuques de Llum”. Diplomada l’any 1997 en Ciències de l’educació a la Universitat de Lleida i Llicenciada el 2001 en Antropologia social i cultural per la Universitat de Tarragona. Formada directament per la Rebeca i Mauricio Wild l’any 2005. Formada a Mares Doules  el 2007. I amb la recent experiència de ser mare d’un fill de 5 anys.

 

Us convidem a conèixer l’espai on la criança és Lenta però ferma!

Benvingudes a la Tartaruga!

2n  i 4t DIMECRES DE MES de 15:00 a 17:00h